Uczestnicy 2024:
Fundacja Arka

2024-02-13

Wiosenne kiermasze charytatywne - zapraszamy!

W tym roku po raz kolejny będziemy dawać drugie życie książkom i pomagać dzieciom oraz bezdomnym zwierzętom. Zapraszamy na nasze kiermasze charytatywne!

Już od 5 lat zbieramy używane książki, a pieniądze z ich sprzedaży przeznaczamy na cele społeczne. Książki trafiają do nas różnymi drogami - przysyłacie je nam indywidualnie, oddajecie do wybranych punktów zbiórki, które znajdują się np. w niektórych galeriach handlowych, zbieracie je w czasie akcji w firmach i szkołach.

Książki sprzedajemy podczas Charytatywnych Kiermaszów Książek. Te najbliższe odbędą się w Galerii Sfera już:

Kwota, którą zbierzemy w czasie tych akcji, w całości zostanie przekazana na pomoc dzieciom z domów dziecka i ratowanie bezdomnych zwierząt. Ale to nie wszystkie pozytywne strony "Żyjących książek"! Organizując kiermasze, dajemy drugie życie niepotrzebnym książkom i promujemy czytelnictwo. Uczestnicy akcji mogą z kolei nabyć książki w naprawdę okazyjnych cenach!

Zapraszamy na nasze wiosenne kiermasze, bo wspólnie możemy zrobić wiele dobrego!

Czytaj także

Zapraszamy na kolejną edycję Drzewka za surowce

2024-03-26

Drzewko za surowce w CH Sarni Stok

2024-03-18

Dzień Czystego Powietrza 2023

2023-11-22

Czytaj

Chcesz zostać partnerem Zielonej Ręki?