Rower Pomaga dzieciom w Warszawie

Warszawcy rowerzyści w tym roku zrobili ogromną, dobrą robotę. 1436 rowerzystów przez niespełna miesiąc wyjeździło 572 049 rowerowych kilometrów. Tak świetny wynik spowodował, iż 4 rowery trafiły do Domu Dziecka nr 1 w Warszawie, a jeszcze warszawskie kilometry zostaną dołożone rowerowym drużynom z całej Polski, którym brakowało kilometrów do uzyskania roweru dla swoich dzieci.

Rower zostały przekazane na ręce Pani Prezydent Renaty Kaznowskiej podczas Pikniku z Klimatem, które każdego roku organizowany jest przez Urząd Miasta Warszawy w ramach "Partnertswa dla klimatu". Po uroczystości rowery zostały przekazane wychowankom Domu Dziecka nrr 1 w Warszawie.

Dziękujemy wszystkim warszawskim rowerzystom. Do zobaczenia za rok. Już przygotowujemy nowe atrakcje w ramach akcji Rower Pomaga.

Akcję Rower Pomaga wspierają: Wojewódzki Fundusz ochrony Środowiska w Katowicach, Lasy Państwowe, Grupa Kęty, Zakład Gospodarki Odpadami, Murapol S.A, Aqua S.A.

Przywieź nam niepotrzebne rzeczy! Pomóż dzieciom z domów dziecka …
Dzięki Wam wylicytowaliśmy 4110 zł dla WOŚP. Dziękujemy!!!
Owsiak, Wojciechowska, Biedroń, Pieronek. Zobacz co ich łączy!

Rozbłysły Choinki Nadziei

7 grudzień 2018