Fotografa Dzikiej Przyrody 2007

**Fundacja Ekologiczna ARKA jest Partnerem międzynarodowej wystawy, która odwiedzi w tym roku 12 polskich miast. Patronat Honorowy nad wystawą objęli: Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego oraz Minister Środowiska.**
Zachęcamy do odwiedzenia ekspozycji, gdyż niesie ona ze sobą niesłychanie dużo wartości edukacyjnych. Ponad to jest po prostu piękna. W niektórych miastach, na zaproszenie organizatorów, może pojawić się przedstawiciel naszej Fundacji, by poprowadzić zajęcia i warsztaty. Będzie więc okazja do bezpośredniego kontaktu. Proszę już pytać organizatorów w waszym mieście czy przygotują nasze warsztaty podczas trwania wystawy.

\"Więcej informacji oraz terminy prezentacji wystawy w poszczególnych miastach >>\":[http://www.fundacjaarka.pl/program/kluby_animals/wystawa-fotografia-dzikiej-przyrody-2007]

Zrób coś dobrego dla ludzi, zwierząt, środowiska.

Butelki życia

4 maj 2020
Zbieraj w swoim domu wodę, przelej ją do butelki/ butelek i podlej wybraną przez siebie roślinę.
Bardzo spodobała Wam się ta akcja. Mamy ponad 200 relacji i zdjęć. Trudno wybrać, ale bierzemy się do pracy!

KONKURS

20 kwiecień 2020
Dotknij drzewa, przytul drzewo!

!

3 kwiecień 2020