Akcja ROWER POMAGA ZAKOŃCZONA!

Akcja Rower Pomaga zakończona!!! Wspólnie zrobiliśmy coś niesamowitego! Przejechaliśmy ponad 1 milion 200 tysięcy kilometrów. W akcji wzięło udział 27 tysięcy osób. I co najważniejsze mamy do rozdania 60 rowerów. Zapraszamy te drużyny rowerowe, które jeszcze nie zgłosiły się po rower, do kontaktu z nami i ustalenia szczegółów przekazania roweru (adres placówki, wzrost i płeć dzieci). Chcielibyśmy wszystkie rowery przekazać w październiku

29 marca na placu Chrobrego w Bielsku-Białej odbyła się kolejna akcja Drzewa Zjednoczonej Europy.

Drzewko za surowce

31 marzec 2017
Już 1 kwietnia zapraszamy na Sarni Stok na następną akcję Drzewko za surowce.
Międzynarodowy program Drzewa Zjednoczonej Europy realizuje dwa główne cele: edukację ekologiczną i promocję idei integracji europejskiej.
18 marca przeprowadziliśmy kolejną edycję zbiórki odpadów "Torba za surowce". W zamian za przyniesione puszki, szklane opakowania i makulaturę uczestnicy otrzymali ekologiczne torby.
10 marca na Placu Chrobrego w Bielsku-Białej zainaugurowaliśmy III edycję ogólnopolskiej akcji "Rower Pomaga". Wraz z uczniami bielskiej Szkoły Podstawowej nr 3 ułożyliśmy wielkie serce z 50 ...
365 reklamowek smieci
Mobilne Centrum Edukacji Ekologicznej
Nfos
Dofinansowano ze środków Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej
Niniejszy materiał został opublikowany dzięki dofinansowaniu Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej. Za jego treść odpowiada wyłącznie Fundacja Ekologiczna Arka.