14.09 III edycja akcji Pluszaki ratują zwierzaki

III edycja akcji  „Pluszaki ratują zwierzaki”

Zapraszamy na kolejny Chartytatywny Kiermasz 14 września w Galerii SFERA.

Zbieramy zabawki i rzeczy dla dzieci, organizujemy ich kiermasze, a środki przeznaczamy na pomoc zwierzętom i edukację w tym zakresie.

Przypomnijmy, iż I edycja akcji zakończyła się dużym sukcesem, gdyż na Fundację Mysikrólik przekazaliśmy kwotę 5700 zł, a w II edycji 5100 zł na Kotełkową Drużynę.

Tym razem współpracujemy z bielską Fundacją PSIA EKIPA.

Akcję „Pluszaki ratują zwierzaki” może wesprzeć każdy. Wystarczy przekazać w Punkcie Informacyjnym Galerii SFERA maskotki lub inne zabawki, którymi będą mogły bawić się inne dzieci i rodziny. Zbieramy także pluszaki, zabawki, gry, puzzle, lego, klocki, zabawki drewniane, bajki i filmy na DVD itd.,

Ważne, aby pluszaki były WYPRANE, a zabawki i gry kompletne, czyste i w dobrym stanie!!!

Pluszaki  i inne zabawki zostaną wyczyszczone, a następnie wystawione na sprzedaż podczas charytatywnego kiermaszu, który odbędzie się w sobotę 14 września,  w foyer Galerii II.

- W ramach wspólnej akcji z Galerią Sfera przekazaliśmy już ponad 10 tysięcy złotych bielskim organizacjom ratującym zwierzęta. To niesamowite uczucie jak góra waszych pluszaków zamienia się w tak konkretny efekt i wymierną pomoc. Dziękujemy partnerom, wolontariuszom, uczestnikom akcji. I zapraszamy do kolejnej edycji– Wojciech Owczarz, prezes ARKI.

BIKEHELPS.ORG

20 styczeń 2020
Pomóż nam zebrać pieniądze na 10 rowerów dla dzieci - sierot wojny na Ukrainie.
Dzięki Wam udało nam się zebrać 9 271,20 zł na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy!!!!
Dzięki WAM wsparliśmy schronisko dla zwierząt Przystań Ocalenie

Choinki Nadziei