14.09 III edycja akcji Pluszaki ratują zwierzaki

III edycja akcji  „Pluszaki ratują zwierzaki”

Zapraszamy na kolejny Chartytatywny Kiermasz 14 września w Galerii SFERA.

Zbieramy zabawki i rzeczy dla dzieci, organizujemy ich kiermasze, a środki przeznaczamy na pomoc zwierzętom i edukację w tym zakresie.

Przypomnijmy, iż I edycja akcji zakończyła się dużym sukcesem, gdyż na Fundację Mysikrólik przekazaliśmy kwotę 5700 zł, a w II edycji 5100 zł na Kotełkową Drużynę.

Tym razem współpracujemy z bielską Fundacją PSIA EKIPA.

Akcję „Pluszaki ratują zwierzaki” może wesprzeć każdy. Wystarczy przekazać w Punkcie Informacyjnym Galerii SFERA maskotki lub inne zabawki, którymi będą mogły bawić się inne dzieci i rodziny. Zbieramy także pluszaki, zabawki, gry, puzzle, lego, klocki, zabawki drewniane, bajki i filmy na DVD itd.,

Ważne, aby pluszaki były WYPRANE, a zabawki i gry kompletne, czyste i w dobrym stanie!!!

Pluszaki  i inne zabawki zostaną wyczyszczone, a następnie wystawione na sprzedaż podczas charytatywnego kiermaszu, który odbędzie się w sobotę 14 września,  w foyer Galerii II.

- W ramach wspólnej akcji z Galerią Sfera przekazaliśmy już ponad 10 tysięcy złotych bielskim organizacjom ratującym zwierzęta. To niesamowite uczucie jak góra waszych pluszaków zamienia się w tak konkretny efekt i wymierną pomoc. Dziękujemy partnerom, wolontariuszom, uczestnikom akcji. I zapraszamy do kolejnej edycji– Wojciech Owczarz, prezes ARKI.

Wiemy, iż już nie możecie się doczekać ...
Dzięki WAM zebraliśmy 5220 zł dla Fundacji PSIA EKIPA
Na naszej akcji na zaproszenie ZGO pojawi się MIECIA!!!
MAMY REKORD. Ponad 1 mln km, ponad 3 000 uczestników i 10 rowerów dla dzieci z domów dziecka